Om oss

MARIANNE SUNDSBØ

DAGLIG LEDER OG MEDEIER

marianne@cand.no
+47 977 07 905

Marianne har mange års erfaring fra ulike stillinger i Orkla (M&A, endrings­prosjekter, operative økonomiroller). Hun startet karrieren i Morgan Stanley i London og Frankfurt etter siviløkonomistudier ved HEC Paris i år 2000. De siste årene har Marianne tenkt at det ville vært spennende å arbeide som selvstendig konsulent, men fant ingen plattform som hun syntes passet henne. Denne lager vi nå!

SVEIN SØRENSEN

STYRETS LEDER OG MEDEIER

svein@cand.no
+47 950 09 983

Svein har over 20 års erfaring med «executive search» og et stort nettverk av kandidater og kunder. Han har arbeidet mye med kvalitets­sikring av kandidater ved bruk av anerkjente verktøy, noe han tar med seg inn i arbeidet med seleksjonen av Candidater for Cand.no. Svein er også partner i Orion Search International AS.

RIKKE TOBIASSON REINEMO

STYREMEDLEM OG MEDEIER

rikke@cand.no
+47 970 28 782

Rikke har mange års erfaring som investor og aktiv eier. Rikke har vært Partner i Herkules Private Equity og tidligere vært konsulent i McKinsey. Nå jobber Rikke som selvstendig investor og engasjerer seg i spennende prosjekter som Cand.no.

ORION SEARCH INTERNATIONAL AS

MEDEIER


Orion Search International AS har i en årrekke jobbet med å knytte de rette menneskene og virksomhetene sammen gjennom tyngre spesialist- og leder­rekrutterings­prosesser. Orion Search er opptatt av å tilby løsninger som svarer på ønsker og behov i et arbeidsmarked i endring. Derfor engasjerer de seg i Cand.no!

 
Kontakt

Cand.no AS
Munkedamsveien 67
0270 Oslo

cand@cand.no
+47 977 07 905

Jeg vil vite mer

 

(PDF/Word, maks 10 MB)

Ved å trykke på «send» godtar du vår personvernerklæring.

*Obligatoriske felt